I jakten på torr luft

Denna vecka har på något sätt bara sprungit förbi. Jag har varit gräsänka , Markus har varit i huvudstaden och jobbar för näst sista gången under det här uppdraget. Han ska dit nästa vecka också.

Vi har under ett halvårs tid varit på våran hyresvärd om att det är fuktigt i badrummet. Vi har använt vår graviditet för att skynda på det hela, men till ingen nytta. Efter massa tjat och tjafs fick vi hem hantverkare för ca två veckor sedan som kollade badrummat. Diagnos: Fuktskadat. NEHE!????! Så i måndags och i tisdags va dom här och "snyggade till" lite, och nu står det en luftavfuktare och brummar i badrummet. Det är en tyst modell enligt kartongen den kom med, och den låter som mammas torktummlare! Varmt och gott om rumpan får man det när man kissar i alla fall, för efter att ha avfuktat luften så blir den varm.



Är det någon som vet vad som är normal luftfuktighet i ett badrum? Behållaren i maskinen rymmer 3.5 liter, och den tömmer vi två gånger per dag. Jag tycker det låter mycket med 7 liter rent vatten i luften, speciellt eftersom vi duschar med öppen dörr och aldrig har det helt stängt! Lite äckligt faktiskt... Jag hoppas att vi blir av med silverfiskarna efter allt det här i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0