Fullt upp

Idag har dagen gått i ett!
 
Upp och lämna på dagis. Alva busade lite vid cykelstället och lekte att det va en stol. Åh så hon skrattade! =)
 

Sen in till stan för att lämna nycklarna till lägenheten. Jag hade kollat upp på hemsidan och bobutiken skulle öppna 8. 7.40 va jag på plats och då står det på dörret att öppentiderna är 10-15. SUCK! Aldrig att jag väntar mer än 2 timmar när inget är öppet. Så jag köpte två frallor på gylles som jag åkte hem och hade till fest-frukost. Efter det så bäddade jag rent och gick ner med den smutsiga tvätten till tvättstugan.
 
Sen va det in mot stan igen. Lämnade tillbaka nycklarna utan problem så nu är vi av med lägenheten helt och hållet, så skönt! Gick in på ett bageri och köpte tre kanelbullar och åkte hem till Petter och Jocke där vi fikade och snackade massa skit!
 
 
Efter det va det dags att hämta Alva. Promenaden hem från bussen kändes lååååååååååång idag, massa trots och dumheter. Snacka om en slut mamma!
 

På bussen upptäckte jag att Alva hade en liten fästing i nacken så vi gick förbi finaste grannarna och Anneli hjälpte mig ta bort den. Alva ville inte riktigt gå hem så vi lekte där en stund och så blev vi kvar på middag. Halv 9 va vi hemma igen, då ville Alva äta sin välling i soffan och det tog inte lång tid innan hon sov. =)
 
 
Snart ska jag också lägga mig. Tack alla inblandade för en riktigt härlig dag! <3
 
 

En prins är född

En av mina bästa vänner och hennes kärlek fick igår kväll sin efterlängtade son, en Anton.

Jag längtar efter att få träffa dig, om en vecka kommer jag och äter upp dig!

Grattis till hela familjen, ni är lyckligt lottade alla fyra!


Tovigt hår

Vi har alltid haft problem med att kamma Alvas hår, det är väldigt elektriskt och som svinto. Har testad en rad produkter men än så länge har inget funkat. Igår va jag och handlande med finaste grannen och då tipsade hon mig om en sort från Barnängens barnserie som har både 2 i 1 schampo och balsam samt balsam-spray. Imorse va hon tovigare än vanligt och jag sprayade med balsamsprayen ovch borsten bara gled igenom! Helt underbart vilken lycka för oss båda!
 
        

Bloggtips

Till alla mammor och pappor där ute, eller till dig som bara vill skratta. Min bror skickade den här länken till mig och jag skrattade och tårarna sprutade!
 
http://supermamman.tumblr.com/
 
Bästa är helt klart detta inlägg:
http://supermamman.tumblr.com/post/58171072938/nar-jag-efter-forsta-barnet-lydde-det-idiotiska

Tick tack

Just nu sitter jag på golvet i vår tomma lägenhet och inväntar bovärden för slutbesiktning. Egentligen är jag inte alls pigg nog för det här, men Markus är ju iväg och det måste göras. Efteråt ska jag in och lämna in nycklarna, sen är vi av med lägenheten! Så det är ju värt det i slutändan. :-)

Vi fick inte direkt den bästa starten på dagen idag. En galet trotsig morgon! Trots att hon vaknade innan halv 6 så va vi sena till dagis. Kan bero på att det tog 40 minuter att gå till bussen, vilket brukar ta typ 10. ALLT skulle pillas på! Sen hade vi en jobbig lämning. Vi har turen att kunna räkna på en hand antalet gånger hon ens blivit ledsen när vi går, men det gör ju så ont i hjärtat! Jag fattar inte hur de som har det så dagligen klarar av det, all styrka till er! <3


Nu är lugnet över

Det är mycket nu på Markus jobb... Nu är han borta till på måndag och nästa fredag åker han iväg i 4 veckor...
 
Jag måste säga att jag märker tydlig skillnad nu när vi bor i hus. Allt är så mycket lättare! Igår efter maten va jag och Alva ute och cyklade. Hon är så grymt duktig! Trampar och svänger som ett proffs. Det blir lite svajigt när hon ska titta på saker samtidigt som hon trampar, för då svänger hon ju åt det hållet. Men det löser hon snabbt! =)
 
 
 
 

RSS 2.0