Ingen ordning på torpet

Gällande bröstmjölken så är jag fortfarande i samma situation. Igår gjorde jag ett grav-test i lite förebyggande syfte, och det va negativt. På eftermiddagen fick jag jätte-ont i magen och började blöda, och då har jag precis haft mens. Idag har jag varken ont eller blöder, vilket är skönt. Men man funderar ju lite vad det hela berodde på. Min slutsats är att det faktum att jag fått mjölk igen har lett till att livmodern börjar krampa och att min spiral retade så jag började blöda. Eftersom att jag mår bra idag så släpper jag det här, men händer det igen får jag ta kontakt med en läkare.


Bröstmjölk

Något skumt har hänt, jag har fått tillbaka bröstmjölken. Eller tillbaka och tillbaka, den försvann aldrig riktigt. Klämde jag så kom det lite nästan genomskinlig vätska. Nu har jag börjat läcka på nätterna, vaknar blöt med fläckiga lakan. Går jag naken en stund börjar det rinna. Mjölken har blivit tjock igen, som när jag ammade. Jag tycker det är jätte-konstigt, jag slutade amma när Alva va nio månader. Det är fem månader sedan. Har någon annan varit med om detta? Är det normalt?


Kärlek

Så jag älskar min familj!!!Jag är så glad att jag har just er i mitt liv <3

Är det vår eller sommar?

Ja man kan ju undra... :-) Hur är vädret hos er? Så här ser det ut hos oss:


En blivande städerska?

Eller så tycker hon att vi har stökigt hemma?


Parkmys och pusskalas

Idag har vi varit i parken med Josefine och Nea. Alva är nog lite kär i Nea, hon pussade och kramade henne som en galning. Så gulligt! Nea verkade mest förvånad sötnosen!


Underbara vår

Våren är här, och var ska man njuta av den om inte ute. Vi började med att åka till wämö-parken och kolla på djuren för att sedan grilla korv. Michaela och Bubba gjorde oss sällskap i solen och mys-faktorn va högre än nånsin.

Våren är bäst! Sommarn är underbar och härligt varm, med det är något speciellt med den första värmen. :-)


Självporträtt

Alva älskar att ta kort på sig själv med iphoneen och ipaden. Hon är så söt när hon pussar på sig själv, det gör hon även när hon ser sig själv i spegeln eller sin reflektion i ett fönster.


Myskväll

Ikväll har vi varit hos våra underbara vänner Kajsa, Haga och deras Ludde. Ludde är 11 månader äldre än Alva och dom är så söta ihop! Dom började direkt pussa och krama på varandra sötisarna. Det blev rätt sent för oss småbarnsföräldrar så barnen fick gå lägga sig.


Presenter

Alva har fått ett fint hink-set av sin bästemor som hon leker så härligt med! Hon har även fått en fin boll.


Vår i Stenungsund

Det blev en tur till familjen i Stenungsund också, och här blommar våren!


SaltsjöBus

Idag har vi varit på leklandet SaltsjöBus med Alvas morbror och myst.


Frukt

Alva är fullkomligt galet i frukt, hon har ingen botten. Idag har hon förutom välling, frukost och lunch ätit tre clementiner, en banan och ca 200 gram vindruvor. Om hon ser frukt skriker hon tills hon får den.


Stockholmsmys

Sitter nu hos min farmor och väntar på mamma, vi ska äta lunch tillsammans.
Alva har precis somnat så det finns hopp om en stillsam lunch. :-)
Annars trivs Alva som handen i handsken med all kärlek och uppmärksamhet. <3

Bjuder på två fina bilder som mamma tog imorse. Dom är inramade med appen Frametastic som Zandra tipsade om i sin blogg.


RSS 2.0