Lycka!

Conny är kvar, och äntligen blev det lite hångel! :-)


Laddar

Veckans avsnitt av Ensam mamma söker börjar snart, och vi laddar för fullt. Ikväll får vi hälsa på hemma hos bästa Conny, ska bli kul och se hur han charmar ihjäl My! :-)

Så missa inte detta, det kan bara bli skit-kul!


Tomtar i huset?

Någon är det i alla fall som varit framme... ;-)


God morgon världen

Med Alvas nya dygnsrytm så hinner man med massor innan klockan är 8.
Nattens plus: Hon sträck-sov till klockan 3 i sin säng, vaknade inte ens till från att hon somnade för natten.
Nattens minus: Vaknade sedan klockan fyra. Då fick hon välling och efter det lyckades vi få henne att somna om men vaknade kl 5 klarvaken och jätte-glad. Älsklingen, som måste vara bäst i världen (!), gick upp med henne och lekte. Han väckte mig innan 7 när han va tvungen att gå till jobbet. Så fram till nu har vi lekt i bollhavet och ätit gröt, nu sover Alva och jag myser i soffan.


Vintertid

Det här med vintertid kan vara bra krångligt för vuxna, för att inte tala om barnen! Alva som brukar vakna mellan 6 och 7 sommartid vaknade klockan 4 imorse, eller klockan 5 sommartid. Med hela lägenheten full av bakfulla killar fick vi leka i sovrummet.
Under hela dagen har Alva sovit endast lite mer än en timme, ändå va hon vaken till kl 8 ikväll. Vissa har inte så stora sömnbehov tydligen... Men min ängel har varit på strålande humör hela dagen, skrattat och lekt och pussats! :-)


<3

Det vackraste som finns vilar just nu på min arm <3


Poledancer

I'm bringing sexy back!


Så tyst

Nu har grabbarna åkt hem för den här gången. Vilken grym helg det har varit! Tack för att ni kom, vilka underbara vänner ni är!


25 år

Idag fyller världens bästa pojkvän och pappa 25 år. Stort grattis älskling, jag ser fram emot många härliga år med dig! <3


Frukost

Alva äter smörgås själv numera, och älskar det!


Fin kväll

Nu har migränen släppt, skönt!

Markus har sina kompisar här över helgen, han fyller 25 på söndag och det ska firas! Alva njuter av uppmärksamheten, speciellt från sin gudfar. <3


Migrän

Aj aj aj aj! *tycka synd om mig själv*


Tok-unge!

Så söt, glad och härlig att man själv blir helt knäpp! <3

Här kommer lite härliga bilder från de senaste dagarna:


Puss-kalas

<3


<3

En nyvaken söt-sak, vilket minspel:


Mjölkfritt

Igår började vi köra mjölkfritt i Alvas kost igen. Hon har haft så ont i magen om nätterna den senaste tiden, vaknar och gallskriker och vrider sig när hon pruttar. Lilla älsklingen! <3 Så nu ska vi köra en testperiod och se om hon får det lite lättare.
Igår va vi och köpte mjölkfri välling och gröt. Gröten va jag inte så orolig för, den har hon ätit förut men vällingen va jag lite nervös över. Hon älskar verkligen välling, hon skulle nog gärna leva på det och spagetti och köttfärssås. ;-) Vad jag såg så märkte hon ingen skillnad på den, så skönt!

Så nu hoppas vi att hon ska sova gott framöver och prutta sköna pruttar!


Vardagsrummet

Vi är sedan ett tag tillbaka klara (för tillfället) med vardagsrummet. Inramade fotografier på familjen pryder nu väggen ovanför soffan, nytt vardagsrumsbord. Bordet har fyra korgar, två på var sida. I korgarna på soffsidan har vi "våra" saker, sånt inte Alva får/bör leka med. På utsidan har hon lite leksaker, men roligast är ju att dra ut korgarna! :-) Sen har vi tagit bort rya-mattan. Det gömde sig så mycket skit i den, det spelade ingen roll att man dammsög den varje dag. Inte så praktiskt när man har en bebis som stoppar ALLT i mun...
Vi passade även på att flytta Alvas leksaken till hörnet nu när det inte drar från balkongdörren längre. Rummet blev mycket luftigare och hon har en helt annan yta att springa med gåvagnen på. :-) Som bonus ser hon inte tvn. ;-)
Så här blev resultatet:


Bra dag!

Jag mår mycket bättre nu, så imorgon ska Markus jobba igen och blir borta till fredag kväll. Det ska bli lite mysigt att vara ensam med Alva en kväll, bara kramas och leka.

Idag har vi tagit det mest lugnt. På eftermiddagen va vi ju över till Mickis på fika. Alva fick smaka riskaka för första gången, en riktig hit!
Vi har haft två hantverkare här som fixat lite som vi felanmälde igår, balkongdörren som inte var tätt och taklampan i vardagsrummet. En eloge till Karlskronahem som åtgärdar så snabbt! Förstår inte varför vi nånsin bodde privat...


Fest

Bull-fest hos Mickis


Det bästa som finns!

Att man kan älska någon så... Det finns inga mått eller ord som kan mäta eller beskriva hur bäst min dotter är!


Sann humor



Jag finner liksom inga ord... Lyckad reklam?


Assholes!


Haha!!! Tänk så sant egentligen!


Sjukstuga

Idag ligger jag på soffan med spy-hinken tätt intill och tycker synd om mig själv.


Kvällsmys

Jag har Alva sovandes på mig och jag och M kollar på True Blood på DVD, en riktigt härlig lördagkväll!


Det går fort nu

Alva ställer sig upp själv mest hela tiden nu, och står upp längre och längre tid varje gång. Nu vill man titta på henne hela tiden, för man vill ju inte missa hennes första steg! Spännande! :-)

Idag har vi träffat lite folk. Jenny och Jonas kom på fika vid 1. Efter det åkte vi till Madde. Hennes föräldrar va på besök från Skåne med tre underbara kattungar på 4 veckor. Om man är kär? Ja! :-) Alva va så duktig och klappade fint som hennes mormor lärt henne. Kan inte fatta hyr duktig och helt enkelt underbart BÄST min tjej är, älskar henne så! <3

Bjuder på lite bilder från idag:


Stora bästa tjejen!

Alva har idag rest sig utan stöd för första gången. Jag missade så klart detta, men det va ju kul för Markus att få vara med om det eftersom han missade så mycket när han va iväg sist. *bitter*

Är så galet stolt över min dotter, det är inte klokt! <3


Alva och Markus

Någon har längtat efter sin pappa hela veckan!


Vatten, vatten bara vanligt vatten

Vatten är godast att dricka ur glas tycker Alva!


Onsdag

Idag har vi haft en riktig mys-dag här hemma! När jag vaknade imorse så mådde jag inge vidare så vi beslutade att hoppa mamma-gruppen och ha en dag hemma och bara leka och kramas. Något vi behövde. Michaela kom över och lekte med oss och när Alva sov middag på eftermiddagen så passade vi på att kolla på SATC 2 som jag inte hunnit se än. *skäms*

Bjuder på en bild på min älskade dotter från igår när vi gick hem från stan, med ett litet budskap vi båda står för. ;-)


Mat

Det är så gott när man får äta själv!


Finaste tjejen!

Finaste tjejen är på strålande humör idag! Vi ser fram emot en dag hemma med massa mys <3


Alva och giraffen


Det funkade!

Nu fungerade det äntligen igen!

Alva och är på väg in till stan för en efterlängtad date med Jessica och Jolin. Alva myser i vagnen och jag njuter av solen. :-)


Testing testing

Iphone-appen för bloggen (som är den jag använder då jag inte hinner sitta vid datorn) har inte kunnat publicera på ett par dagar, testar nu åter om den fungerar igen.


Vem har det mysigast? <3

img_6859 (MMS)

Vem har det mysigast? <3


Förmiddagsmys!

img_3152 (MMS)

Förmiddagsmys!


Helt plötsligt äter hon hela makaroner!

img_4094 (MMS)

Helt plötsligt äter hon hela makaroner!


Mamma

Grattis på namnsdagen mamma <3


Ingen blogg-uppdatering idag

Vi har haft en rörig dag här hemma idag så det har inte funnits någon möjlighet eller något sug att blogga idag. Alva har varken velat äta eller sova, och totalpendlat mellan skratt och gråt/panik. Inte så konstigt kanske... =S På kvällen vände det lite i alla fall och så passade vi på att trycka i henne massa mat så hon står sig i natt. Hon bjöd på sitt underbara humör under kvällen också, min lilla älskling! Jag tror att anledningen till att det sett ut så här idag är för att hon har två tänder som är påväg att spricka nu. Nr 3 och 4, stora tjejen. Hon fick sina tänder i mitten på nedre raden i sommras, men väntar med framtänderna. Istället är dom på var sida om framtänderna påväg ut. Hon kommer se ut som en vampyr. ;) Tvätten är nu hängd och jag ska göra Alva och Markus sällskap och passa på att sova tidigt, eller i alla fall i vettig tid ikväll. God natt alla! <3

Underbar!

Att min dotter är underbar, det visste jag redan. Men kärleken växer lite när man möts av detta när man ska lägga sig:


Projekt vardagsrum

Vi håller på fixa till vardagsrummet. Byta ut och göra lite smålyft. Idag har vi köpt nytt soffbord, men mer än så här få ni inte se för än vi är färdiga. ;-)


Jultomten

Alva badar med badskum, man måste ju smaka lite också ;-)


Tok-unge!

Man kan inte annat än älska henne!


Bra dag!

Efter ett par jobbiga dagar och katastrofala nätter sömnmässigt så har vi haft i natt en riktigt bra natt och både jag och Markus känner oss idag som nya människor. För att inte tala om Alva som idag nog har sin trevligaste dag nånsin och bara skrattar, busar och pussas! :-)

Förmiddagen spenderades med delar av mamma-gruppen. Fika, mys och skit-snack i vanlig ordning. Ett riktigt sekt-möte skulle Markus säga. ;-)

Nu är vi uppe hos Bubba och dricker kaffe och leker. Livet är bra härligt!


Så kan det gå...

Så här ser det ut när Bubba matar:


Fängslad

Så söt!


Nyvaken

Alva har precis vaknat från sin förmiddagslur. Nu ska vi äta lunch och sen dra över till Bubba som flyttar in i grannfastigheten idag.


Homofob?

Här får du dig en tankeställre!

Jag tycker all kärlek är bra kärlek, och förstår inte hur det kan vara fult när två människor älskar varandra!

(Bilderna är kopierade med Iphonen från Facebook, därav den svarta ramen)


En svår dag

Den första oktober är en svår dag för mig och många andra, det vet ni som följt mig ett tag.

Idag är det 4 år sedan Veronica stalt ifrån oss på det mest avskyvärda sätt.

4 år utan henne. 4 år av frågor som vi antagligen aldrig kommer få svar på. 4 år av hat och ilska. Framförallt 4 år av saknad!

Ingen kan någonsin ersätta dig Veronica, det ekar högt där ditt skratt borde höras.

Jag minns när du satt i vår soffa och åt nutella med hela ansiktet. Det är så jag minns dig; en glad tjej som inte va sen att bjuda på sig själv.

Idag finns du extra i våra tankar och i våra hjärtan, tillsammans med dina barn och din övriga familj.

<3