Vi väntar

Snart kommer Alvas mormor och morfar hit. Dom är nere över helgen för att vara med Alva medan jag och Markus ska till Ystad på matresa och spa med hans jobb. Ska bli super-mysigt! Höns-mamma som man är är jag lite nojig över att lämna Alva på natten, hon sover väldigt dåligt. Men jag vet att hon är i trygga händer och är det någon som står ut så är det ju mina föräldrar, dom klarade ju trots allt av mig! ;-)


Att bjuda på sig själv

Vad gör man inte för att hålla dottern glad i bilen? :-)


Dagens citat

Min farmor: Är pappa söt?

Alva: NEJ!!!

Haha så söt!


Ett år går fort!

Nu är det efter midnatt, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE ALVA! <3

Idag har vi haft födelsedagskalas för vår tjej, så himla lyckat. Alva va i sitt esse och sprang runt bland alla och skrattade och lekte.

Ett år går så fort, vi ser fram emot många fler med dig!


Stark

Alva spänner musklerna på samma sätt som min bror gjorde när han va liten. Det började med att hon gjorde det en gång när hon blev arg över att hon va tvungen att ha sele i sin stol. Vi kunde inte hålla oss för skratt, hon va ju så söt! Nu gör hon det flera gånger om dagen för att roa oss, vår lilla komiker! <3

Att spänna musklerna är inte det enda hon fått från Kalle, hon dansar som han gjorde också! ;-)


Skärrad

Ligger i sängen och kan inte sova. Beslöt mig för att läsa lite nyheter och gick in på aftonbladets hemsida. Där möttes jag av Veronicas vackra leende, nu har jag en stor klump i magen som inte vill försvinna...

Samtidigt är det skönt att veta att hon inte glöms bort, för vi får aldrig glömma!

Läs artikeln du med


Minns tillbakaDenna bild är ganska precis 1 år gammal. Hela nyårshelgen spenderades på sjukhus, som så många andra dagar. På morgonen på nyårsafton gick slemproppen, och jag va så övertygad om att förlossningen skulle sätta igång! Jag minns hur arg jag va på personalen som sa att det kunda ta upp till två veckor innan det va dags, hur kunde dom vara så negativa?!  

På måndagen fick vi åka hem, det va den tredje. Ett återbesök bokades in på fredagen (den 7e) men dom trodde bebisen skulle komma innan. Åk hem och vila och ha mycket sex sa dom. Dagarna gick men ingen bebis, och jag mådde pyton!

På fredagen åkte vi tillbaka till förlossningen. Nya high score med blodtryckmätaren och proverna vissade att min havandeskapsförgiftning hade påverkat mina njurar och min lever och dom beslutade sig äntligen för att sätta igång mig. Jag minns denna lycka, och jag va inte ett dugg nervös. Vi skulle snart få träffa vårat barn! Vi informerades om riskerna med att bli igångsatta och dom sa åt oss att förbereda oss på en jobbig och lång förlossning.

Tänk att det snart har gått ett år, om en vecka. Det bästa året i mitt liv! <3


Nyår

Nyår firades med dunder och brak med vår fantastiska militär-familj samt Alvas gudfar hemma hos oss. Det bjöds på trerätters och fantastiska drycker med spännade och hysteriskt roliga presentationer. Vinerna hade trampats av både smågrisar och nakna män. ;) Det "trista" är att vi hade så himla roligt att jag inte tog ett enda kort, jag hoppas på att dom som tog kort kommer dela med sig. =) Alva sov bra fram till ca 11.30, då vaknade hon smått hysterisk. Hon va vaken med oss en timme, sen va tanken att jag skulle gå lägga mig med henne i vår säng så hon skulle få tryggheten av min närhet men medan jag borstade tänderna somnade Markus och Alva i hennes rum. Ett mycket lyckat nyårsfirande, gott nytt år allihopa!

RSS 2.0