Jag har nog världens sötaste dotter!

Idag när jag och Bubba hämtade Alva på dagis hade vi stort puss-kalas, hon blev så lycklig när hon såg oss! När vi skulle gå så gav hos massa släng-kyssar till pedagogen som va kvar, så gulligt och man såg verkligen hur hon smälte. :-)

Ett riktigt litet busfrö är hon, tittar man bort en sekund hittar man detta:


Mår bättre :-)

Det sa bara pang på eftermiddagen och så mådde jag bättre, så skönt! Och vilken tur, för imorgon åker Markus iväg tre dagar. På måndag åker han iväg 2 veckor. Det blir mycket tjej-mys det... Har lie annan inställning till det hela nu när Alva går på förskolan, nu ska det bli lite mysigt att bara vara vi. Jag och min tjej! <3

Imorgon ska jag mysa med Michaela och så kom jag på att jag har tid hos min psykolog också. Tur att man kommer på sånt, trist att missa i all stress.

Om fem timmar ska vi upp, så jag måste försöka sova nu. God natt alla fina!


Seg dag

Idag har jag egentligen inte gjort nånting, mer än att hålla ut. Imorgon blir jag ensam hemma, ska bli skönt! Få kurera mig i lugn och ro... Nu ska jag sova, något jag gör ca 18 timmar per dygn just nu.


Konstig känsla

På den här bilden är Alva så galet lik mig när mig när jag va liten! Det är så konstigt, hon är det vackraste som finns och då blir det lite svårt att se att hon är lik mig. Det är ju inte direkt att man ser på sig själv på det sättet...

Vad tycker ni? Är vi lika?


Kärlek på posten

Fick så fina påsk-kort på posten idag från älskade Ella! Passade bra när man mådde så skit, hjärtat fylldes med så mycket kärlek. Älskar dig vackra tös!


Nostalgi

Markus tog över min gamla Iphone när jag skaffade ny i sommras. Nu har även han skaffat ny så ikväll tömde vi den gamla på bilder, bilder från Alvas första halvår. Vi tog nästan bara bilder med den telefonen, det va så lätt på något sätt och om det blev en kanon-bild så va det bara att mmsa den till familjen.

Vi blev alldess varma när vi gick igenom bilderna, se bara:

     
     
     
     
    

Man blir ju helt knäpp, så underbar hon är! <3

Och så sista gravid-bilden, från kvällen innan igångsättningen:


Sjukhushäng

Är mycket sämre idag, och kände en bit in på förmiddagen att jag behövde komma i kontakt med läkare. Jag kunde inte stå på benen och hade feberyra. Men hur skulle jag ta mig dit när jag inte kunde stå på benen? Tog en chans och ringde Petter, hoppades att han va ledig idag och det va han. Bästa killen, han körde mig dit, väntade med mig och körde hem mig. Älskar den grabben! Efter blod- och halsprov konstaterades virus. Blev ordinerad att dricka läsk och äta glass tills att jag klarar av att äta mat igen. Ingen dålig kur. Sen ska han skicka en remis till öron/näsa/hals så ska dom operera bort dom där jäkla halsmandlarna, I will win!

Nu vill jag bara bli frisk, så jag kan vara den mamma Alva är van vid. Sen väntar vi ju bebis inom den närmsta kretsen. Bebisen verkar trivas i sin fantastiska mammas mage. Jag förstår den, skulle också vilja vara med henne jämt! :-)


Gnäll

Shit va dåligt jag mår, kommer inte upp ur soffan. Känner att jag borde äta nåt men pallar inte att gå upp! Det är skön att vara ensam när man mår såhär, slippa vara social. BLÄ hatar att vara sjuk!

Sjuk

Nu är det min tur, det har brutit ut ordentligt idag. Lyckat att jag va hemma med Alva, stackars barn! Hon fick inte direkt den lek-mamman hon är van vid. Men vi har haft det mysigt ändå, hon är ju lätt världens bästa!

Jag funderar på att ta en tur till vårdcentralen imorgon. Mina halsmandlar är som plommon och gör ont, feber har jag också. Ska försöka sova nu, behöver verkligen det. Imorgon ska Alva till dagis igen.

Bjuder på två bilder från dagen på min bästa:


Alva och Markus

Dom hade en liten mys-stund i soffan ikväll. Så fina ihop mina kärlekar! <3

Nu ska jag försöka sova, imorgon är det min tur att VABa. Hon mår nog egentligen bra, så som hon sprungit runt idag, men vi tar en extra säkerhetsdag för att vara riktigt säkra.


Blogg-paus

Det har blivit ett lååååångt uppehåll för mig på bloggen. Sjukdomarna har avlöst varandra, och mig är det ingen ordning på än. Alva är förkyld och hemma från förskolan idag, som hon förövrigt började på för tre veckor sedan och det går kanon. 11 barn och 3 pedagoger, vilken dröm!

Vi har haft en fantastisk påsk-helg här hemma, mina föräldrar har varit nere. Middag hos Jocke och Maria hanns med på långfredagen med massa gott vin. Markus tog Alva både fredag kväll och lördag förmiddagar så jag kunde vara med länge på middagen och bara mysa med alla underbara människor. På lördagen fyllde mamma år så hon och jag gick en runda på stan och shoppade massa. Alva fick en nästan komplett sommargarderob, vi tackar så mycket.

Nu blir det full fokus på plugget!


RSS 2.0