Lycka!

Markus är hemma, familjen är samlad! Så underbart!
 
Hela dagen har magen pirrat, snart skulle han komma hem! Min fästman. <3
Men min lycka kan inte jämföras med Alvas som har sprungit runt hans fötter hela kvällen, och det va inte det lättaste att få henne att somna. Klockan va nästan nio när hon tillslut slöt ögonen.
 
Markus har som tradition att köpa en liten present till Alva när han varit borta på en tur längre än ett par dagar. Nu va han borta i nästan två veckor och köpte en riktigt fin present, en Pippi-docksäng. När Alva såg den sprang hon direkt och hämtade Pippi-dockan och bäddade ner henne. =)
 
 
Alva bäddade åt sig på golvet och klappade Pippi på magen så hon skulle somna <3
 

Härliga morgon

Jag och Alva hade en riktigt mysig morgon idag, hon va riktigt mysig och ville bara kramas och pussas. Inte klä på sig! Så vi blev lite sena till dagis, men vad gör det? =)
 
Planerna för dagen är att fortsätta städet. Balkongen är näst på tur så den är klar till helgen så vi kan fika där och kanske till och med äta lunch om vindarna tillåter. Solen värmer redan, men det blåser lite kallt. Karlskrona är ett riktigt blåshål så man får hålla i hatten! ;)
 
Det finns inget vackrare! <3

Städ-dag

Idag har jag haft en riktig röjjar-dag här hemma och storstädat vardagsrummet. Jag har flyttat alla möbler och städat bakom och tömt dvd-hyllan och dammat och torkat ordentligt. Kan även skryta med att jag använt alla munstycken på dammsugaren, det ni! Sen passade jag på att möblera om lite. =)
Så nu är vardagsrummet rent och fint, dock väntar mina fönster på att tvättas. Nån som är sugen? ;)
 
 
 

Underbara vår

Åh nu är verkligen våren här! Jag vet inte hur många plusgrader vi har haft idag här i Karlskrona (nån som har koll?), men många var det. Och de vindar som senast igår va så kalla va idag svala och sköna. =)
Jag älskar det faktum att tvätten torkar inne på ca 4 timmar, så det jag tvättade när Alva som på eftermiddagen la jag in i skåpen efter middagen. Så härligt! Idag har jag även tvättat Alvas vinterkläder som inte ska behövas mer. =)
 
Efter att Alva sov middag idag så va vi ute fram till middagen. Vi gungade och klättrade och sprang, åt glass och våldgästade Jocke och Maria på kaffe och kärlek. Alva fick önska middag och det blev något så avancerat som blodpudding.
 
Lite bilder från idag:
 
En som ÄLSKAR såpbubblor, och har lärt sig blåsa själv
 
Gunga är det bästa som finns!
 
Tittut
 
Mys i solen (nej hon sover inte)
 
Gott med glass i vår-solen

VAB

Har en rätt tuff VAB här hemma och Markus är till havs, därav min frånvaro.

Alva har en redig krupp-hosta och massa slem. Men sent igår kom slemmet upp och idag är hon mycket piggare. Så vi ser fram emot en mysig helg tillsammans på tu man hand och förhoppningsvis dagis på måndag! :-)


RSS 2.0