Underbara helg

Vi har haft en helt fantasktik midsommar-helg i huset. Mina föräldrar samt Alvas gudfar Lars och Mikle har varit nere på besök. En helg fylld av kärlek minst sagt!
 

En midsommar-dröm <3
 

Sill-lunch
 

Min största kärlek EVER!
 

En kärleksstund med mormor
 

Och med morfar
 

Mikle är rolig tycker Alva!
 

Alva har en viktig diskution med sin gudfar
 

Altanen är rolig att leka på
 
 
På lördagen kom hela familjen Sundström på middag. Det va lite tajt med vi fick plats att sitta 11 personer i uterummet.
 
 
En underbar Uggla hade dom med sig till mig =)
 
I övrigt så har vi kommit i rätt bra ordning, har bara två kartonger kvar att packa upp samt alla tavlor. Vill i alla fall få upp lite på väggarna innan jag lägger ut, men det kommer ske i dagarna.
 

Längtan

Idag har vi varit i huset och gått igenom lite saker med säljarna. Bubba va nyfiken på huset så han följde också med. Så härligt att vara där, längtar bara mer och mer till på lördag. Åh så härligt det ska bli!


Tiden går så långsamt

Jag vill bara att det ska bli fredag nu så vi får tillträde till huset!

Jag som egentligen inte haft någon längtan efter att bo i hus går som på nålar här hemma. Kanske för att vi hittat det hus som är perfekt för oss? =)
 
Nästan allt är packat, endast kläder och lite köksutrusning kvar. Vi ska ju äta fram till fredag också... =)
 
Annars händer det inte så mycket just nu, allt kretsar kring flytten. Men jag bjuder på lite bilder från helgen:
 
 

<3

Vilken härlig kväll vi har haft! Efter att jag hämtat Alva på dagis så tog vi bussen in till stan och hälsade på Markus som går vakt hela helgen på jobbet. Vi bjöds på god mat samt glass med jordgubbar, tror ni någon va lycklig? :-) Tre sjömän från olika fartyg va med och Alva valde ut en kille till sin nya kärlek. Va fint han lekte med henne och hon showade som aldrig förr!
Alva och Markus lekte "Spider pig" och hon skrattade så hon tjöt.
En riktigt härlig fredags-kväll alltså!


Anledningen till min tystnad

Nu kan jag avslöja varför jag inte bloggat på sista tiden, vi har köpt hus! Ett relativt litet hus på två plan samt källarplan med totalt 2 sovrum och en gäststuga. Huset ligger i Inglatorp, ungefär en mil norr om stan. Och snabbt har det gått, vi flyttar redan nästa fredag!
 
 
Här är huset! <3
 
Shopping-fingrarna kliar, men jag har lyckats väldigt bra att hålla mig och faktiskt bara köpt två skyltar på tradera. En till köket och en till badrummet. Ni kan nog gissa vilken som ska sitta vart. ;)
 

RSS 2.0