Jag och Alva kollar på En unge i minuten. ...

img_0340 (MMS)

Jag och Alva kollar på En unge i minuten. Jag har av någon anledning missat det, vet inte varför... Just nu sitter jag och minns tillbaka, känner hur kroppen minns hur det var och reagerar på de blivande mammornas ljud. Bilden är från Alvas första dygn på BB, min lilla skrutta! <3


Kommentarer
Postat av: Johanna

Av någon anledning är jag ganska hooked på det programmet också (men måndagar är det ju CSI NY så jag får se på play dagen efter istället)... Jag bygger långsamt upp en bild av hur jag vill att det ska vara. Men den bilden är mer relaterad till den fysiska kroppen och mindre till hjälpmedel så vi får väl se. :)



det är husromhelst helt fantastiskt varje gång att se ett nytt liv komma till världen! Så intimt, så underbart.

2011-03-22 @ 08:13:54
URL: http://www.maersta.se
Postat av: Anna

Johanna: Gällande hjälpmedel under en förlossning så är barnmorskan ofta så erfaren att dom ser vad man behöver. Lyssna på dom (till viss del, du vet bäst när du väl är där) och framförallt på dig själv. Man har ingen aning om hur det kommer bli, men det är en fördel att måla upp en bild om hur man vill ha det. Jag ville t.ex. föda på alla fyra, men det gick inte för min kropp vägrade och jag hade som en svullen tröskel som inte Alva kunde komma över så jag fick ligga i gynställning. Kroppen vet vad den ska göra, lita på den!

2011-03-23 @ 15:01:30
URL: http://annakarlskrona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0