Hjärtat blöder

Alva är inne i en period nu där hon vägrar sova! En kvart här och 20 minuter där. Max en timme totalt på hela dagen. Det tar 1-1.5 timme att natta henne, under tiden skriker hon värre än när hon hade kolik. Markus är inne med henne nu och jag sitter här och gråter. Jag vet inte vad jag ska göra, det känns som att vi gör henne illa på något sätt! Vill ju att hon ska må bra...

Kommentarer
Postat av: Gittan

Men det är OK att hon gråter. Hon är bara 7 månader, och kan inte vara glad jämnt?! En ny tand på gång kanske, precis som förra gången. Titta i munnen på henne i morgon ska du se:) Älskade unge, ta det lugnt, är det någon som har det gott och bra så är det Alva Benjaminsson. Sanna mina ord!

2011-08-09 @ 21:34:50
Postat av: Lina

tack, en som förstår. va jobbigt :( min familj är sex mil bort. men ibland känns de som hundra när man är nära på att slita av sej håret..



hur ofta träffar du din karl då? ronne jobbar mån - tors i uppsala..

2011-08-09 @ 21:38:32
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: olga

Jag vet hur jobbigt det kan vara, men det bästa är att ta de lugnt. köp godis hyr en film, lägg dig med alva i ett varmt bad, gos och film och prat ... med engla var jag många gånger på väg ut genom fönstret! allt är bara korta perioder och snart börjar en ny kanske Alva som bara vill sova period!

2011-08-09 @ 23:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0