Barnvagnsjakt

Just gällande barnvagn känner jag att vi ska vara ute i god tid med... Vissa modeller har upp till tre månaders leveranstid även i vår lilla stad och en vagn är ju en sån viktig del i det hela så man måste prova sig fram. Och det är verkligen en hel djungel med vagnar. Man ska välja märke, modell och allt annat efter livsstil och smak. Inte så lätt för ett par som väntar sitt första barn...

Vi va i alla fall iväg och kollade lite idag, provkörde inne i affären och kände och klämde. Jag vet att jag vill ha fyra fasta hjul och bra med plats under vagnen. Funderar på en Brio Kombi då hårdliften blir lätt att bära upp till lägenheten om barnet sover. Vi bor tre trappor upp utan hiss...

Någon som har något annat bra förslag? =)

Vi passade även på att snacka med personalen om hur deras policy ser ut gällande returer. Det mesta vill man ju gärna ha klart innan barnet föds, men man är ju aldrig helt säker... Hur som helst så var det inga problem att lämna tillbaka något om det skulle gå snett, även om vi alla utgår ifrån att det kommer gå hur bra som helst!


Kommentarer
Postat av: niina

jag säger bara - kronan duo!! den har så många smarta finesser som inga andra vagnar har, den är hyfsat billig, snygg, 4 fasta hjul, går att köpa en massa tillbehör till, bra kundservice, ja det är en toppen vagn! Rekommenderar den varmt!!

2010-07-24 @ 00:08:16
URL: http://niinita.blogg.se/
Postat av: Lina

Någon med bra fjädring. Kan behövas på alla era kullerstenar :) Puss gumman.

2010-07-24 @ 07:49:03
Postat av: Madde

Välj en Brio Go! Helt kanon! Men den har svängbara framhjul, vilket är helt perfekt för jag orkade inte svänga barnvagnen på bakhjulen - det är både tungt och otympligt. Den här vagnen är jätte smidig :)

Glöm inte heller att kolla utrymmet under vagnen så att du får plats med shoppingkassar, picknick el det du vill. Jag lovar dig att man blir galen om utrymmet är för litet!

Best of luck! Puss

2010-07-24 @ 12:12:46
Postat av: moster tina

lycka till i jakten. ett tips, ring johanna, hon har avverkat många vagnar och tagit del av många tester. Kramar till er alla

2010-07-24 @ 14:07:26
Postat av: Anonym

Hej

Barnvagn!

Lyssna om det är så att ni kan ärva någon. Det är spar-tippset från oss.. Det kommer att kosta mycket för man vill ha allt!!! Det gjorde vi. Men kolla runt för att kolla vilken modell som passar er. Jag som kort tycker om Emmajunga för den har bra ställbart handtag!

2010-07-24 @ 18:40:31
Postat av: Anna

Vi har en Kronan Duovagn, och vi är nöjda med den, men köp INTE en sådan om du ska bära uppför tre trappor! Den är visserligen bra på de allra flesta sätt, men den är tung att bära.

Köp hellre en Brio då, nån kombivariant med lift.

Lycka till med allt!!



KRAM

2010-07-24 @ 18:58:32
URL: http://litentilda.blogspot.com
Postat av: niina

men man kan köpa en mjuklift till kronan! Den kan du bära med dig. Samt så finns det handtag på liggdelen också, så det är bara att ta loss den från chassit.

2010-07-24 @ 19:08:09
URL: http://niinita.se
Postat av: Johanna

Jag tror som sagt det är en bra idé att ha fyra fasta hjul om man kör mycket på kullersten, och vi har varit väldigt nöjda med Brion. Stabil och bra. Erbjudandet om liggdelen kvarstår om intresse finns. :)



Kram!

2010-07-24 @ 19:53:12
URL: http://www.maersta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0